همایش توسعه دیجیتال مارکتینگ با محوریت برندسازی و فروش ۱۰ اسفند، ساعت ۱۵ در تبریز، سالن اداره کل استاندارد برگزار شد. در این همایش، افراد صاحب نظر ملی در حوزه دیجیتال مارکتینگ به اشتراک تجربیات خود پرداختن.
رامین اکبری ریاست همایش و موسس بهار کارآفرینان استارتاپی :
اولین سخنران همایش ظمن خیر مقدم به حضار از مشکلات موجود کسب و کارهای اینترنتی بیان کرد . برنامه کلی همایش و سخنرانهای همایش رو معرفی کرد. که عادل طالبی (استراتژیست کسبوکارهای آنلاین و عضوء هیئت مدیره انجمن صنفی کسبوکارهای اینترنتی) دکتر محمد فاریابی (عضو هیئت علمی دانشگاه تبریز و ریاست انجمن بازاریابی آذربایجان شرقی) توحید علی اشرفی (مدیر بازاریابی علی بابا و بنیانگذار برندیست) آیدین نامدار (مشاور و مدرس در حوزه کسبوکار) و وحید عباسپور (متخصص حوزه انیستاگرام) رو معرفی کرد . و هدف اصلی همایش توسعه دیجیتال مارکتینگ با محوریت برندسازی و فروش، به اشتراکگذاری تجربههای کسب شده با توجه به شرایط بومی و فرهنگ بازاریابی ایران است که میتواند خلاء ایجاد شده در چالشهای ناشناخته را پوشش دهد.
دومین سخنران همایش معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری آذربایجان شرقی :
علی جهانگیری در همایش توسعه دیجیتال مارکتینگ با محوریت برند سازی و فروش با بیان اینکه ایران در حال حاضر در یک به زنگ گاه خاص قرار دارد، گفت:تحریم ها ما را محدود کرده است و بین ما و تکنولوژی فاصله انداخته است. این رکود نوعی تهدید است اما می توان آن را با تولیدات ملی و ایده های نوین به فرصت تبدیل کرد.
به گزارش مدیر روابط عمومی همایش ، وی با بیان اینکه هزینه فرصت برای ورود به کار جدید بالا نیست، اذعان داشت: چون ایران از ابتدا متکی بر اقتصاد نفتی بود، فکر می کنیم همه چیز را باید از دولت انتظار داشته باشیم. دولت حداقل وظایف را در اکوسیستم استارت آپی و شکل گیری یک حوزه کسب و کار نوین بر عهده دارد. وی با اشاره به اینکه دولت وظایف خود در این حوزه را انجام می دهد، اظهار داشت: بخش های دولتی هر اندازه از اکوسیستم استارت آپی دورتر باشد موفقیت یک کارآفرین بیشتر می شود. خیلی از کالاهایی که وارد کشور می شد، در حال حاضر توجیه ندارد و به این دلیل فضا برای کسب و کارهایی با تولید ملی باز شده است .
دکتر جهانگیری اضافه کرد: در یکی از مقاله هایی که در خصوص افراد موفق حوزه استارت آپی نوشته بودن، یک کارآفرین اولین بار برای تامین مالی کار خوب بدون سرمایه اولیه حتی برای کسی که دیوارهای شرکت را رنگ می کرد سهام داده است . وی با بیان اینکه از هر پنج استارت آپ یکی سرمایه گذار دارد، گفت: دیگر کسب و کارها خودشان تلاش کردند تا با حداقل سرمایه محصول خود را ارائه دهند. آیا سرمایه برای یک کارآفرین شرط لازم است یا خیر، مطمئن خیر و جذب سرمایه برای ان در مراحل بعدی قرار دارد. وی با تاکید بر اینکه در تبریز نسبت به تهران بازار کوچکی داریم، افزود: لذا برخی کارها توجیه پذیری کمتری دارد پس قبل از شروع یک کسب و کار باید بازار را بشناسند. هر مخترع و یا فرد فنی، لزوما کارآفرین نیست، توسعه دانش که توسط یک مخترع صورت میگیرد، راهی برای کسب درآمد است و حتما نباید کارخانه و کارگاه زد و کسب و کار بزرگی راه انداخت. وی خاطرنشان کرد: محکم به شهر خود بچسبید و مسئولیت اجتماعی را ادا کنید تا جامعه استارت آپی پویا داشته باشیم.
دکتر فاریابی، مدیر انجمن بازاریابی استان
سخنرانهای علمی همایش با توجه به اهداف همایش به سخنرانی پرداختن که دکتر محمد فاریابی ، عضوء هئیت علمی دانشگاه تبریز ، ریاست انجمن بازاریابی استان هم بر محور فروش دیجیتال مارکتینگ سخنرانی کردن .
سخنران چهارم، توحید علی اشرفی
توحید علی اشرفی ، مدیر بازاریابی علی بابا ، بنیان گذار برندیست سخنران بازاریابی در کسب و کارهای آنلاین سخنرانی کردن . که از جمله به موارد زیر اشاره کرد . ( آخرین تعریف بازاریابی در سال ۲۰۱۸ – فرمول طلایی بازاریابی – بازاریابی در شبکه های اجتماعی و… )
آدین نامدار، مشاور کسب و کار :
جناب آقای آیدین نامدار مشاور کسب و کار درمورد تاثیر دیجیتال مارکتینگ در توسعه برند وعوامل ضروری برندسازی برای توسعه کسب و کارهای دیجیتال و متد استفاده ی آن ها مطالبی را ارایه کردند.ایشان فرمودند: ریشه و اساس برندینگ در صداقت کسب و کارمان نهفته است که اگر نهادینه نشود قطعا موجب شکست خواهد شد.مبالغه و بزرگنمایی یکی از آفت هایی هست که همیشه گریبان گیر کسب و کارهای ایرانی بوده و همچنان هست.
سخنرانی عادل طالبی، همراه با نکات ویژه ای برای تبریز
جناب آقای عادل طالبی درمورد استراتژی کسب و کار های شهرستانی سخنرانی خود را ارایه کردند.ایشان فرمودند استراتژی به عنوان برنامه و شگرد و الگو و جایگاه و دیدگاه کسب و کارتان عمل می کند. همچنین نکاتی را درمورد علت عدم پیشرفت تیم های شهرستانی بیان کردند.
وحید عباس پور سخنران حوزه مدیریت شبکه های اجتماعی
وحید عباسپور ، سخنران اینستاگرام هم سخنرانی خود بر محور شبکه اجتماعی اینستاگرام بود. در خصوص آمار اینستاگرام ، در آمد زایی ورزشکاران و هنرمندان ، آمار ایران ، فروش و درآمدزایی از اینستاگرام و… صحبت کردن.
… و در نهایت، پنل پسرش و پاسخ همایش
شایان ذکر است که پنل تخصصی پرسش و پاسخ از سخنرانهای همایش نیز با محوریتهای زیر بررسی شد :
۱- فرصت ها و تهدیدهای کسب و کارهای انلاین در وضعیت سخت اقتصادی امروز کشور
۲. وضعیت کسب و کارهای آنلاین در منطقه آذربایجان و ضعف های موجود
۳. آیا دیجیتال مارکتینگ نسخه مناسبی برای همه کسب و کارهاست.